Imponerende Seier for Arendal Titans Sikrer Førsteplass i Sesongen med 9 Seire og 1 Tap

Postet av Arendal Titans den 16. Mar 2024Arendal Titans senior basketball laget feiret en betydningsfull triumf da de beseiret de mektige Lauvåsen Lions og sikret seg førsteplassen i sesongen med en imponerende rekord på 9 seire og 1 tap.

Kampen, som fant sted foran et ellevilt publikum på hjemmebane, var en intens affære fra start til slutt. Med begge lagene kjempende for å sikre seg topplasseringen, var det Arendal Titans som viste frem sin utholdenhet og klasse på banen.

Ledet av deres dyktige trener Jesse Lee Krombel, viste Titans en imponerende laginnsats og en sterk vilje til seier. Med smidighet og presisjon i angrepet og en solid forsvarsinnsats, klarte de å motstå presset fra Lions og til slutt ta hjem seieren.

Arendal Titans senior basketlag feiret en betydelig triumf da de beseiret mektige Lauvåsen Lions og sikret seg førsteplassen for sesongen med en imponerende rekord på 9 seire og 1 tap.

Denne seieren er deres andre rygg mot rygg førsteplass og er et vitnesbyrd om Titans dedikasjon, talent og lagsammenhold. Det er en anerkjennelse av deres harde arbeid og utholdenhet gjennom sesongen, og det bekrefter deres posisjon som et av de ledende basketballagene i regionen.

Arendal Titans Basketballklubb rette vår oppriktige hyllest og gratulasjoner til det meget talentfulle og sterke Lauvåsen Lion basketball laget, samt deres dedikerte trener.


Lauvåsen Lions har vist seg som en kraft å regne med på basketballbanen, og deres imponerende talent og styrke har fanget oppmerksomheten til både motstandere og tilhengere. Ledet av deres dyktige trener, har laget kontinuerlig demonstrert en enestående evne til å spille som et samlet og sammenkoblet enhet.


Vi gratulerer Arendal Titans for deres fantastiske prestasjon og ønsker dem lykke til i fremtidige kamper og mesterskap!


Go Titans!Arendal Titans nye styremedlemmer

Postet av Arendal Titans den 13. Jun 20208. juni 2020 på Sør Amfi Arena, Arendal. Arendal Titans Basketballklubb valgte en ny klubbleder / styreleder, nestleder og fire styremedlemmer. Arendal Titans ønsker ny klubbleder / styreleder Jesse Lee Krombel hjertelig velkommen. Jesse har vært et aktivt klubbmedlem siden 2001 og er opptatt med å utvikle basketball både på lokalt og regionalt nivå.


I tillegg ønsker Titans nestleder Lene Yasmin Ahmad Moberg velkommen. Hun er foreldre til tre aktive medlemmer, har vært klubbmedlem siden 2019, og bidrar til lokale og regionale arrangementer.


Styremedlem Pascale coutanceau. Hun er foreldre og bidrar frivillig til klubb- og regionale aktiviteter.


Styremedlem Kevin Lomboto. Han er spiller og et aktivt klubbmedlem på 17 år. Han har gjennomført NIF Aktive365 lederkurs og bidrar til klubbaktiviteter.


Styremedlem Sebastian Haug. Han er spiller og et aktivt klubbmedlem på 16 år. Han er også EB-trener og lagkaptein for U15-laget 2019. Han har store lederegenskaper og bidrar mye til spillerutvikling.


Styremedlem Gaute Johannessen. Han er spiller og har vært klubbmedlem siden 2016. Han er 17 år. Hans gode spille- og sosialeevner gjør at han hjelper andre med å utvikle seg under treningen, og bidrar til inkludering av nye medlemmer .


Arendal Titans nye styre representerer godt klubben og Arendal-samfunnet, vi i Arendal Titans ser frem til deres bidrag til klubbens utvikling.


I tillegg vil Titans anerkjenne arbeidet og ledelsen til den forrige klubbleder gjennom tretten år, Øyvind Haugmoen, og klubbens kasserer, Lars Sandnæs. Deres engasjement og hardt arbeid banet veien og førte Arendal Titans der vi er i dag: en klubb som er inkluderende, som støtter lokalsamfunnet og som hjelper til med ungdomsutvikling lokalt.