Arendal Titans basketballklubb oppdater (16.01.2021)

Postet av Arendal Titans den 16. Jan 2021





Til Arendal Titans Basketballklub-medlemmer.


18. januar nærmer seg og vi venter på ny informasjon (kanskje på mandagom når klubben kan gjenoppta basketballtreningen. Arendal Titans-styret planlegger å fortsette med den vanlige basketballtreningsplanen og gjenoppta trening og kamper fra og med tirsdag 19. januar kl.18 i Sparebanken Sør Amfi Arena.


Når ny offisiell informasjon blir gitt ut, vil styret videresende den informasjonen til alle klubbens medlemmer via e-post og sosiale medier.



Her er hva styret har planlagt ...


-------------------------------------------------------------------------------


Søndag 31. januar og lørdag 13. mars arrangerer Arendal Titans basketballklubb en regional turnering. Det er en anledning til å møte andre regionale klubber som også sender lagene sine til kamp.Dette blir en liten turnering som bare består av U12 - U14-lag. Titans har sendt inn (2) U12-lag med maksimalt (8) spillere per lag og (1) U14-lag med maksimalt (8) spillere.


For å registrere deg for å spille på 31. januar Titans U12-laget, klikk her


For å registrere deg for å spille på 31. januarTitans U12 blue team, klikk her


For å registrere deg for å spille på 31. januarTitans U14laget, klikk her



Arendal Titans vil trenge frivillige foreldrene som kan stille opp til følgende oppgaver:



Sekretær

Sekretæren er ansvarlig for å holde oversikt over hvem som mottar ballen ved starten i hvert kvartal. Sekretæren skal også vise hvilket lag som skal tildeles ballen for innkast i henhold til regelen om alternerende ballbesittelse ved å indikere dette med en pil som peker mot kurven til motstanderlaget.



Kamplederne

To av kamplederne skal lede kampen i samsvar med reglene. Begge er ansvarlige for å dømme feil og brudd, godkjenne eller kansellere spillmål og administrere straffer i samsvar med reglene. Kamplederen må alltid vise skjønn når det gjelder lovbrudd som ikke har betydning og som ikke har direkte innvirkning på spillet. Kamplederen kan imidlertid gi en foulhvis den har et pedagogisk og ikke-straffende formål. Kamplederne må være veiledere som sørger for å instruere spillerne i den grunnleggende ideen til sporten, og sørge for at kampen kan gjennomføres på den beste måten.


For mer informasjon om kampleder

Arendal Titans Kamplederkur.pdf


Støtt turneringen ved å velge en oppgave og gi oss beskjed via e-post tilleder@arendaltitans.no


(Klubbleder Jesse Lee Krombel vil alltid være tilgjengelig under turneringen for å hjelpe til)


-----------------------------------------------------------------------------------


Ytterligere planlagte turneringer

  • 6 - 7 februar (Grimstad)
  • 20 - 21 mars (Kristiansand)
  • 17 - 18 April (Kristiansand)

------------------------------------------------------------------------------


Spesiell Spillerutviklings treninger


 Arendal Titans tilbyr spillerutviklingstrening på Stuenes skole i gymsalen hver lørdag og søndag (14.00-16.00). Arendal Titans-trener Damon Andersen står for treningen.


På disse treningsøktene går vi nærmere inn på hva hver enkelt spiller trenger å jobbe med for å forbedre seg på alle områder av basketballbanen. Vi ønsker hovedsakelig at disse treninger skal hjelpe utviklingen av hver spiller, og ikke en tvangstrening.


Derfor vil vi at de som vil være med skal melde seg på listen for lørdag og / eller søndag. Og for å ha nok tid for hver spiller setter vi et maksimalt antall spillere til 8 til å begynne med, i aldersgruppen 13-16 år.


Påmelding vil være åpen for alle klubbmedlemmer i begynnelsen av hver mandag den uken.


Medlemmer vil kunne registrere seg på Arendal Titans-nettstedet


For å registrere deg for Spillerutviklings treninger på lørdager, klikk her


For å registrere deg for Spillerutviklings treninger på søndager, klikk her


------------------------------------------------------------------------------

Foreldre trenerutviklingskurs


Arendal Titans rekrutterer nå foreldre til å hjelpe som basketballtrenere. Hvis du ønsker å utvikle deg som basketballtrener, kan du kontakte leder@arendaltitans.no for å delta på Arendal Titans trenerutviklingskurs


Arendal Titans (U12-U13) basketball trener retning for klubbens foreldre og medlemmer.pdf


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Arendal Titansstyret er glad for å kunne tilby disse aktiviteter til medlemmene. Vi gleder oss til å se klubbens medlemmer snart igjen. Vi krysser fingrene, og holder deg oppdatert.


- Arendal Titans styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.