Arendal Titans/Urban Ung Basketball Skytekonkurran

Arendal Titans/Urban Ung Basketball Skytekonkurran

Arrangør: Arendal Titans

Tid


Sted


Beskrivelse

Bump Out (basketball skytekonkurranse) Tekst: Spillet begynner med at alle spillere stilt opp i en rett linje som starter ved frikastlinjen og strekker seg mot halvbane. De to første spillerne starter med en basketball.
Spiller en skyter et frispark og prøver å gjøre det. Hvis spilleren går glipp av, må han / hun ta rebound og score så raskt som mulig. Spillerens andre skudd trenger ikke være fra frikastlinjen. Han / hun kan skyte et hoppskudd, opplegg eller hva som helst som trengs for å score raskest.
Spiller to kan ikke skyte før etter at spiller en har skutt sitt første frikast. Målet for spiller to er å score en kurv før spiller en gjør det. Hvis spiller to går glipp av frikastet sitt, må han / hun også tilbakestille frøken og gjøre et skudd så raskt som mulig.
Hvis spiller en lager en kurv først, går han / hun bakerst på linjen. Hvis spiller en ikke klarer å lage en kurv før spiller to, blir spiller en eliminert (alle eliminerte spillere stiller seg til siden til spillet er ferdig).
Når en spiller lager en kurv, fører han / hun ballen til neste spiller på linje. Den spilleren prøver å lage en kurv før spiller to gjør det. Hvis dette skjer, er spiller to ute. Hvis spiller to scorer først, går han / hun til slutten av linjen og sender ballen til den fjerde spilleren på linjen.
Spillet fortsetter slik til bare en spiller står igjen.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert avIdrettenOnline