Arendal Titans Nyhetsbrev

Postet av Arendal Titans den 13. Okt 2024

Kjære spillere, foreldre og støttespillere,


Vi er glade for å kunne dele de fantastiske nyhetene om Arendal Titans U15 sin første seier i sesongåpningen mot Kristiansand Pirates på lørdag! Med en overbevisende seier på 51-24 viste laget vårt en imponerende innsats og lagånd. La oss ta en nærmere titt på hvordan kampen utviklet seg kvart for kvart.


Første kvartal:

Titans startet kampen sterkt med en solid forsvarsstrategi og raske angrep. Vi tok tidlig ledelsen med 12-6, takket være noen flotte skudd fra våre guarder og sterke returer fra våre sentere.


Andre kvartal:

I andre kvartal fortsatte vi å dominere, og vi økte ledelsen til 25-10. Laget viste utmerket samarbeid og presisjon, spesielt i pasningsspillet som åpnet opp for flere gode scoringsmuligheter.


Tredje kvartal:

Etter pausen kom vi tilbake med enda mer energi. Forsvaret vårt var uovertruffent, og vi tillot kun 4 poeng fra motstanderne, mens vi selv scoret 15 poeng. Dette kvartalet endte 40-14 til vår fordel.


Fjerde kvartal:

I det siste kvartalet holdt vi trykket oppe og sikret seieren med en sluttstilling på 51-24. Alle spillerne bidro til denne seieren, og det var fantastisk å se den kollektive innsatsen og entusiasmen på banen.


Takk til foreldrene:

Vi vil også rette en stor takk til alle foreldrene som hjalp til før, under og etter kampen. Deres innsats med å sette opp, være sekretærer og rydde opp etterpå er uvurderlig, og vi setter stor pris på det.


Neste kamp:

Vår neste kamp er en hjemmekamp mot Kristiansand Pirates U14 hvit lag på søndag 3. november kl. 12:00 i Sparebanken Sør Amfi Arena. 


Kampvideo:

For de som ikke kunne være til stede på kampen, vil vi dele en YouTube-video av kampen. Del gjerne videoen på sosiale medier slik at alle kan se den flotte innsatsen deres.



Vi ser frem til å fortsette denne sesongen med samme entusiasme og dedikasjon. 


Stå på videre, Titans!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.