Arendal Titans nye styremedlemmer

Postet av Arendal Titans den 13. Jun 20208. juni 2020 på Sør Amfi Arena, Arendal. Arendal Titans Basketballklubb valgte en ny klubbleder / styreleder, nestleder og fire styremedlemmer. Arendal Titans ønsker ny klubbleder / styreleder Jesse Lee Krombel hjertelig velkommen. Jesse har vært et aktivt klubbmedlem siden 2001 og er opptatt med å utvikle basketball både på lokalt og regionalt nivå.


I tillegg ønsker Titans nestleder Lene Yasmin Ahmad Moberg velkommen. Hun er foreldre til tre aktive medlemmer, har vært klubbmedlem siden 2019, og bidrar til lokale og regionale arrangementer.


Styremedlem Pascale coutanceau. Hun er foreldre og bidrar frivillig til klubb- og regionale aktiviteter.


Styremedlem Kevin Lomboto. Han er spiller og et aktivt klubbmedlem på 17 år. Han har gjennomført NIF Aktive365 lederkurs og bidrar til klubbaktiviteter.


Styremedlem Sebastian Haug. Han er spiller og et aktivt klubbmedlem på 16 år. Han er også EB-trener og lagkaptein for U15-laget 2019. Han har store lederegenskaper og bidrar mye til spillerutvikling.


Styremedlem Gaute Johannessen. Han er spiller og har vært klubbmedlem siden 2016. Han er 17 år. Hans gode spille- og sosialeevner gjør at han hjelper andre med å utvikle seg under treningen, og bidrar til inkludering av nye medlemmer .


Arendal Titans nye styre representerer godt klubben og Arendal-samfunnet, vi i Arendal Titans ser frem til deres bidrag til klubbens utvikling.


I tillegg vil Titans anerkjenne arbeidet og ledelsen til den forrige klubbleder gjennom tretten år, Øyvind Haugmoen, og klubbens kasserer, Lars Sandnæs. Deres engasjement og hardt arbeid banet veien og førte Arendal Titans der vi er i dag: en klubb som er inkluderende, som støtter lokalsamfunnet og som hjelper til med ungdomsutvikling lokalt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.