Arendal Titans 2023/24 Sesongen Oppstart

Postet av Arendal Titans den 1. Aug 2023


Arendal Titans 2023/24 Sesongen Oppstart

Titans er begeistret over å kunngjøre at Arendal Titans Basketballklubb starter den nye sesongen med vår første klubbtrening 22. august. Vi kan allerede fornemme iveren og entusiasmen i luften mens vi forbereder oss på å snøre på oss joggeskoene og treffe banen igjen.


Sommerferien har vært en velfortjent mulighet for hver enkelt av dere til å slappe av, tilbringe tid med sine kjære og lade batteriene. Nå er det på tide å fokusere energien tilbake på banen, skjerpe ferdighetene våre og streve etter storhet som et lag.


I pausen har klubbledelsen jobbet hardt for at denne sesongen skal overgå forventningene når det gjelder trener, fasiliteter og vekstmuligheter. Vi har satt sammen en spennende kalender med begivenheter, inkludert vennskapskamper, treningsleirer og samfunnsengasjement-initiativer som vil hjelpe oss å bygge en sterk følelse av kameratskap både på og utenfor banen.


Enten du er tilbakevendende medlem eller blir med oss for første gang, ønsker Arendal Titans personlig å ønske hver og en av dere hjertelig velkommen. Vår suksess som klubb ligger i samholdet og dedikasjonen til våre spillere, trenere og supportere. Sammen vil vi fortsette å bygge på vårt sterke grunnlag, flytte grensene våre og markere oss i basketballmiljøet.


Merk av i kalenderen for vår første klubbtrening 22. august kl 18:00 på Sparebanken Sør Amfi Arena. Sørg for å være forberedt, og la oss ta bakken mens vi legger ut på denne spennende reisen sammen.


For å sparke i gang den kommende sesongen, starter treningsøktene våre tirsdag 22. august på Sparebanken Sør Amfi Arena.


Her er detaljene for treningsøkten 2023/24:


Tirsdag og Torsdag

Sparebanken Sør Amfi Arena

18:00-19:00 (Halvbane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2010, 2011, 2012 & 2013


18:00-19:00 (Halvbane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2009


19:00-20:00 (Full bane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2008, 2007, 2006 & 2005


20:00-21:30 (Full bane) Arendal Titans Senior klubbmedlemmer


Fredag

Stueneshallen

20:00-21:00 (Full bane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2010, 2011, 2012 & 2013


20:00-21:00 (Halvbane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2009


20:00-21:00 (Full bane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2008, 2007, 2006 & 2005


20:00-21:00 (Full bane) Arendal Titans Senior klubbmedlemmer


Lørdag

Stuenesskole

14.00-16.00

Arendal Titans lagtrening


Søndag

Stuenesskole

14.00-16.00

Arendal Titans lagtrening


I løpet av denne treningen vil trenerteamet vårt introdusere treningsprogrammet, diskutere mål for sesongen og skissere treningsplaner. Det er viktig for alle å møte og delta aktivt for å sikre samhold og vekst som lag.


Vi oppfordrer sterkt til å komme noen minutter for tidlig for å gi tid til oppvarming og for å få mest mulig ut av treningstimene våre. La oss huske at fortreffelighet oppnås gjennom hardt arbeid, utholdenhet og samhold.


Arendal Titans 2023/2024 NBBF Sør Series


I år har Arendal Titans sendt inn to lag til offisiell konkurranse i NBBF Region Sør-serien, og vi kunne ikke vært mer begeistret for muligheten.


Som en av de ledende basketballklubbene i regionen har det alltid vært vårt mål å fremme en sterk basketballkultur og gi spillerne våre muligheter til å vise frem sine ferdigheter og konkurrere på høyeste nivå. Med beslutningen om å melde på to lag i den prestisjetunge NBBF Region Sør-serien, bekrefter vi vår forpliktelse til fortreffelighet og vekst.


Vi tror at deltakelse i denne anerkjente konkurransen ikke bare vil heve utøvernes ferdigheter og erfaring, men også styrke klubbens rykte i basketballmiljøet. Det presenterer også en utrolig mulighet for oss å pleie talenter, utvide fanbasen vår og bygge sterkere relasjoner med andre basketballklubber og organisasjoner.


Vår klubbs ledelse og trenerstab har jobbet utrettelig for å sette sammen konkurransedyktige lag for både herre- og damedivisjonene. Den strenge utvelgelsesprosessen har resultert i godt avrundede lister, bestående av både erfarne veteraner og lovende unge spillere. Vi er sikre på at disse talentfulle personene med stolthet vil representere Arendal Titans og opprettholde våre verdier både på og utenfor banen.


NBBF Region Sør-serien starter etter planen i september, med kamper gjennom hele sesongen. Vi vil gjerne ha din støtte under disse spennende kampene, ettersom utøverne våre kjemper mot noen av de mest talentfulle lagene i regionen. Din tilstedeværelse på arenaene vil utvilsomt øke moralen til spillerne våre og bidra til den elektriske atmosfæren som definerer basketball.  Vi oppfordrer deg til å følge oss på våre sosiale medieplattformer for siste nytt og høydepunkter. Og for mer informasjon om å bli medlem sjekk ut www.arendaltitans.no


Takk for din urokkelige støtte til Arendal Titans Basketballklubb. Vi er utrolig stolte av teamene våre og fremskrittene vi gjør i både talentutvikling og samfunnsengasjement. La oss sammen vise vår samhold og stolthet når vi legger ut på denne spennende reisen i NBBF Region Sør-serien.


Med vennlig hilsen

Arendal Titans BasketballklubbKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.