Lauvåsen Idrettsforening - U15 Arendal Titans

Lauvåsen Idrettsforening - U15 Arendal Titans


Arrangør: Arendal Titans

Tid


Sted

Vis kart

Jeg henvender meg for å minne deg på viktigheten av å ankomme én time før kamptid.


Som et viktig medlem av teamet spiller din punktlighet og beredskap en avgjørende rolle for å sikre et jevnt og vellykket spill. Å ankomme tidlig gir deg god tid til å varme opp, gjennomgå strategier, samle nødvendig utstyr og forberede deg mentalt. Det gjør det også mulig for trenerteamet vårt å gi instruksjoner eller oppdateringer i siste liten før kampen starter.


Her er noen viktige punkter du bør huske på:


1. Aktualitet: Å være punktlig viser profesjonalitet, engasjement og pålitelighet. Å ankomme en time før kamptid gir deg muligheten til å sette tonen for resten av laget.


2. Utstyr og antrekk: Dobbeltsjekk at du har alt nødvendig utstyr og riktig antrekk for spillet. Dette inkluderer trøyer, verneutstyr, fottøy og annet tilbehør som er spesifikt for din sport.


3. Oppvarming og tøying: Å ankomme tidlig gir deg god tid til en grundig oppvarmingsrutine. Oppvarmingsøvelser hjelper til med å forhindre skader og forbereder kroppen på optimal ytelse.


4. Mental forberedelse: Bruk denne ekstra timen til å fokusere mentalt og visualisere hvordan du ønsker å prestere i spillet. Reflekter over lagets strategier og taktikker samtidig som du opprettholder en positiv tankegang.


5. Lagstøtte: Å ankomme tidlig gir deg også en mulighet til å støtte lagkameratene dine før kampen. Å oppmuntre og motivere hverandre kan bidra langt i å bygge teammoral og samhold.


Ved å prioritere ankomsttiden din før kampen, forbedrer du ikke bare din personlige ytelse, men bidrar også til den generelle suksessen til laget. Ditt engasjement og engasjement blir satt stor pris på.


Hvis du har spørsmål eller bekymringer om spillet eller din rolle i det, ikke nøl med å ta kontakt med trener Jesse Lee Krombel. Vi er her for å støtte deg.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.