U15 Arendal Titans lider sitt første tap i serien mot U15 Søgne & Mandal (D) på Sparebanken Sør Amfi

Postet av Arendal Titans - Basketball den 9. Des 2023


Arendal, 09/12/2023 - Lørdag ble en skuffende dag for U15 Arendal Titans basketball-laget da de opplevde sitt første tap i serien mot U15 Søgne & Mandal (D) på hjemmebanen Sparebanken Sør Amfi.


Kampen begynte med stor spenning og forventning da begge lagene entret banen med et ønske om å sikre en seier. Fra starten av viste både Arendal Titans og Søgne & Mandal (D) en imponerende innsats og et sterkt konkurranseinstinkt. Kampens intensitet var stor, og publikum ble vitne til et oppgjør som tok pusten fra de fremmøtte tilskuere.


Arendal Titans startet kampen sterkt og viste tidlig sitt offensive potensiale. Laget sikret seg en ledelse i første periode, hvor de holdt et jevnt trykk på motstanderne. Forsvarsspillet var også imponerende, med godt organisert presisjon og kommunikasjon blant spillerne.


Imidlertid visste Søgne & Mandal (D) hvordan de skulle respondere. De viste stor kampvilje og evne til å finne svakheter i Arendal Titans' forsvar. Laget snudde kampen i sin favør og opparbeidet seg gradvis et solid overtak. Utover kampen hadde Arendal Titans problemer med å finne løsninger for å stoppe motstandernes offensive angrep.


Selv om Arendal Titans ga alt og kjempet til det siste minuttet, klarte de ikke å snu kampen til sin fordel. Søgne & Mandal (D) forvaltet sin ledelse godt og sikret seieren med en imponerende innsats.


Tross nederlaget var Arendal Titans stolte av den innsatsen som ble vist på banen. Trenerne og spillerne vil bruke dette tapet som en læringsmulighet for å forbedre seg og komme sterkere tilbake i de kommende kampene.


Neste utfordring for U15 Arendal Titans blir å omstille seg og jobbe hardt for å gjenopprette sin vinnende form. Med et dedikert trenerteam og talentfulle spillere, er det ingen tvil om at laget vil lære av denne erfaringen og fortsette å jobbe mot suksess.
Arendal Titans overlegen seier mot Kristiansand Pirates 1

Postet av Arendal Titans - Basketball den 9. Des 2023

Arendal, 09/12/2023 - Arendal Titans Senior basketball-laget viste sin dominans på banen da de sikret en overlegen seier mot Kristiansand Pirates 1 på hjemmebanen Sparebanken Sør Amfi lørdag.


Det var en spennende og svært velspilt kamp der Arendal Titans Senior viste frem sitt talent og kvalitet. Fra starten av kampen var det tydelig at hjemmelaget ville kontrollere spillet og vise hvem som var sjefen. Med presisjon i angrep og aggressivitet i forsvar skapte de en kløft mellom seg og gjestene.


Gjennom hele kampen bevarte Arendal Titans Senior initiativet og dominansen. Spillerne jobbet tett sammen og viste en imponerende samhandling både offensivt og defensivt. Med presise pasninger, treffsikre skudd og sterk rebounding var de ustoppelige. Det var en fryd å se på dem forsvare hjemmebanen med stolthet.


Treneren, Jesse Lee Krombel, uttrykte sin glede over lagets prestasjon etter kampen. Han roste spillerne for deres engasjement og dedikasjon i løpet av kampen og forberedelsene i forkant. Han mente at dette resultatet er et bevis på lagets hardt arbeid og evne til å samarbeide.


En av kampens mest fremragende spillere var Daninus Jetkevicius, som ble toppscorer og hadde en rekke viktige bidrag til lagets suksess. Han imponerte med sin teknikk og presisjon i skuddene, samt sin evne til å lese spillet og skape rom for seg selv og lagkameratene.


Med denne imponerende seieren styrker Arendal Titans Senior sin posisjon på tabellen og beviser at de er et lag å regne med i sesongen. Fortsettelsen ser lovende ut for denne talentfulle gjengen, og deres lidenskap og arbeidsmoral kan lede dem til enda større triumfer.


Publikumet som møtte opp på Sparebanken Sør Amfi ble servert en fantastisk baskettballkamp, og de oppmuntrende tilropene og applausen sørget for en ekstra drivkraft for hjemmelaget.


Vi gratulerer Arendal Titans Senior med denne imponerende seieren og ønsker dem lykke til i kommende kamper. Oss i Arendal er stolte over å ha et så sterkt basketball-lag som representerer byen vår på en slik imponerende måte.
Fantastisk helg for Arendal Titans

Postet av Arendal Titans - Basketball den 12. Nov 2023

Arendal, 12. november 2023 - Arendal Titans hadde en imponerende helg med spennende prestasjoner og en vellykket turnering.


Lørdag hadde Arendal Titans U15-kamp mot Grimstad Express Eagles på bortebane. Laget viste en overlegen innsats og vant en meget spennende kamp. Den strålende seieren var et bevis på spillernes dedikasjon, trenerens utmerkede instruksjoner og deres utrolige samarbeid på banen. Det var en glede å se hvordan de unge talentene presterte på et så høyt nivå. For øyeblikket er de på toppen av serien sin.På søndag fikk Arendal Titans muligheten til å være vertskap for en Easybasket basketballturnering. Åtte lag deltok i turneringen, inkludert to lag som reiste fra Birkenes og Flekkefjord. Deltakelsen fra mange forskjellige steder i regionen bidro til å gjøre arrangementet enda mer spennende og mangfoldig.Turneringen var preget av høyt tempo, flott dribling og presis pasningsspill. Alle lagene gjorde sitt beste, og kampene var intense og spennende helt til siste sekund.


I tillegg til de fantastiske prestasjonene på banen, vil vi også takke alle deltakere, foreldre og frivillige for støtten og innsatsen, spesielt foreldrene som donerte kaffen og kaken. Uten dere hadde ikke arrangementet vært så vellykket. En spesiell takk rettes også til Birkenes- og Flekkefjord-lagene som reiste langt for å delta i turneringen.Arendal Titans fortsetter å vise at de er en formidabel kraft innen basketball i regionen. Deres engasjement, talent og samarbeid er inspirerende for alle involverte. 

Go Titans!
Søt seier for Arendal U15 basketball-laget, hjertesorg for Arendal Titans Seniorer: En fortelling om triumf og tap mot Lauvåsen Lions

Postet av Arendal Titans - Basketball den 21. Okt 2023

Arendal, 21. oktober 2023


– En minnerik lørdag i NBBF region sør ble pusten fra publikum da Arendal U15 basketlag tok en søt seier mot Lauvåsen Lions. Samtidig var det hjertesorg for Arendal Titans seniorlag, som opplevde et sjeldent tap etter en imponerende seiersrekke mot Lauvåsen Lions sitt seniorlag.


Det unge Arendal U15-laget viste uslåelig pågangsmot og strålende samarbeid på banen. Med sine imponerende ferdigheter klarte de å holde høy intensitet gjennom hele kampen. Lagets trenere, Jesse Lee Krombel og Michael Holen, uttrykte stolthet over lagets utrettelige innsats og deres fokus på å implementere strategiene de hadde jobbet hardt for.


Kampen startet spennende og begge lag viste taktisk forståelse og teknisk dyktighet. Arendal U15-laget tok ledelsen og beholdt den hele kampen. Deres suverene forsvarsspill og presisjon i angrep var avgjørende for seieren. Ungguttene viste ekte lidenskap og glede etter kampen da de feiret sin førstelagsseier - en søt seier som vil bli husket i lang tid.

Arendal Titans seniorlag var derimot ikke like heldige denne kvelden. Etter ti strake seire stod de overfor en tøff kamp mot Lauvåsen Lions seniorer. Dessverre, til tross for godt offensivt lagspill, klarte ikke Titans å få ballen til å falle i kurven. Dette tapet var naturligvis en bitter pille å svelge for Titans-laget, som hadde hatt en spesielt imponerende sesong så langt.


Arendal Titans seniorlagstrener Jesse Lee Krombel berømmet motstanderlaget for deres sterke prestasjon. Men sa at tapet ville tjene som motivasjon for laget til å komme sterkere tilbake i neste kamp.


Lauvåsen Lions skal også ha ros for fremragende innsats både i U15 og seniorspill. De viste sin kvalitet og evne til å takle enhver motstand. Deres seier mot Arendal Titans seniorlag vil uten tvil gi dem et løft av selvtillit og inspirasjon til kommende kamper.


Arendal Titans seier sesongens første seier mot Kristiansand Pirates 2

Postet av Arendal Titans - Basketball den 14. Okt 202314. oktober 2023

Hellemryhallen, Kristiansand - Arendal Titans seniorlag feiret sin første seier for sesongen i en medrivende kamp mot spenstige Kristiansand Pirates 2. Med upåklagelig lagarbeid, strategiske spill og urokkelig besluttsomhet sikrer Titans en minneverdig 68-77 seier.

I spissen for lagets offensive innsats var spiss Tadas Jonauskas og senter Donatas Kriksciunas , hvis enestående prestasjoner var medvirkende til lagets seier.

Jonauskas, kjent for sine utrolige trepunkts skyteferdigheter, elektrifiserte publikum med sin upåklagelige nøyaktighet fra utsiden. Gjennom hele kampen viste Jonauskas sin presisjon seg å være en avgjørende faktor for å knekke Piratenes forsvar. Han bidro nådeløst og avsluttet kampen med imponerende 25 poeng, inkludert seks trepoengere, ytterligere forsterket av sine seks assist.

I mellomtiden viste Kriksciunas sin dyktighet i lakken, og angrep nådeløst felgen med sine imponerende driv og krokskudd. Opposisjonen slet med å begrense fysiskheten hans, og kraftforwardens besluttsomhet og dyktighet ga ham 18 poeng og syv returer, og spilte en avgjørende rolle i både angrep og forsvar.

Ryggraden i Titans forsvar var kraftspissen Mantas Jodelis, som viste frem bemerkelsesverdige skuddblokkeringsferdigheter og hans urokkelige engasjement for å beskytte kurven. Jodelis bidrag i kampen var ubestridelige, da han endte med forbløffende fem blokkeringer i tillegg til hennes 10 returer for kampen.

Kristiansand Pirates 2 gjorde et prisverdig comeback i tredje og fjerde kvartal, og reduserte underskuddet og la et enormt press på Titans.

Men Titans, som viste imponerende ro og motstandskraft, tok igjen med et bemerkelsesverdig løp ledet av punktvakt Dainius Jetkevicius. Jetkevicius, en drivkraft bak Titans' angrep gjennom hele kampen, tok ansvaret i de avsluttende øyeblikkene, leverte clutch-kurver og gjorde viktige straffekast for å forsegle avtalen. Dahlen avsluttet kampen med en allsidig ytelse, og samlet 15 poeng, fem returer og seks assists.

Seieren var spesielt viktig for Titans, da den markerte fortsettelsen av forrige sesongs seiersrekke på ni kamper for å vinne NBBF (Norge Basketballforbund) region sør-serien.

Titans' trener, Jesse Lee Krombel, uttrykte sin glede i et intervju etter kampen, og berømmet lagets utholdenhet og dedikasjon til deres spilleplan. Han la til, "Denne seieren er et vitnesbyrd om lagets ånd og besluttsomhet. De vaklet aldri i sin tro og kjempet til siste sekund. Jeg er ekstremt stolt av innsatsen deres."

Med denne moralløftende seieren ser Arendal Titans frem til å bygge videre på suksessen i neste kamp mot Låuvåsen Lions Il søndag 21. oktober.