Arendal Titans Pizzaturnering- What a treat!

Postet av Jesse Lee Krombel den 21. Nov 2021

Arendal Titans inviterte Kragerø basketballklubb til en kamp lørdag 20.11 på Stuenes skole gymsal. Det var en fantastikk opplevelse å se ungene i forskjellige aldersgrupper tilbringe tiden sammen på et kjempesunt møte.  

 

Før den første kampen startet, begynte alle sammen med å varme opp. Atmosfæren blant spillerne var av vennskap, gøy og samarbeid. I denne oppvarmingen, barn i forskjellige alder, fra forskjellige grupper og lag spilte sammen som om de hadde kjent hverandre hele livet. De prøvde hver sin tur til å treffe kurven, de hjalp hverandre og de hadde det kjempegøy. 


            Så begynte første kampen, jeg hadde ikke opplevd en sånn kamp før og det eneste jeg kan si at det var kjempespennende. Hver gang ballen traff kurven (uansett hvilket lag skåret) kunne man høre at publikum klappet og heiet. Det var mange barn på benken som ventet spent på sin tur og alle sammen fikk muligheten til å spille. Sånn ble det for den andre kampen også, barn ga alt de hadde hver kamp.Så ble det Pizzapause, Arendal Domino's Pizza er sponsor for alle Arendal Titans hjemmekamper og basketballturneringer! 🎉🏀🍕  

Både foreldre og spillere fra Titans og Kragerø koset seg med deilig pizza og godt samvær.  

 

Så ble den siste kampen mellom de to lag, like spennende som de to første. Spillerne hoppet, svettet og skåret. For en opplevelse!  


Takk til foreldrene og spillerne fra Kragerø basketballklubb og Arendal Titans.

                                                   

 

                                                   

Takk til klubbledere fra Kragerø basketballklubb og Arendal Titans for å organisere noe så godt planlagt, morsomt, spennende og ikke minst sunt for ungene. 

                                                   


                                                                           
                                

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.