Fantastisk helg for Arendal Titans

Postet av Arendal Titans - Basketball den 12. Nov 2023

Arendal, 12. november 2023 - Arendal Titans hadde en imponerende helg med spennende prestasjoner og en vellykket turnering.


Lørdag hadde Arendal Titans U15-kamp mot Grimstad Express Eagles på bortebane. Laget viste en overlegen innsats og vant en meget spennende kamp. Den strålende seieren var et bevis på spillernes dedikasjon, trenerens utmerkede instruksjoner og deres utrolige samarbeid på banen. Det var en glede å se hvordan de unge talentene presterte på et så høyt nivå. For øyeblikket er de på toppen av serien sin.På søndag fikk Arendal Titans muligheten til å være vertskap for en Easybasket basketballturnering. Åtte lag deltok i turneringen, inkludert to lag som reiste fra Birkenes og Flekkefjord. Deltakelsen fra mange forskjellige steder i regionen bidro til å gjøre arrangementet enda mer spennende og mangfoldig.Turneringen var preget av høyt tempo, flott dribling og presis pasningsspill. Alle lagene gjorde sitt beste, og kampene var intense og spennende helt til siste sekund.


I tillegg til de fantastiske prestasjonene på banen, vil vi også takke alle deltakere, foreldre og frivillige for støtten og innsatsen, spesielt foreldrene som donerte kaffen og kaken. Uten dere hadde ikke arrangementet vært så vellykket. En spesiell takk rettes også til Birkenes- og Flekkefjord-lagene som reiste langt for å delta i turneringen.Arendal Titans fortsetter å vise at de er en formidabel kraft innen basketball i regionen. Deres engasjement, talent og samarbeid er inspirerende for alle involverte. 

Go Titans!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.