Spillerutviklings treninger (Lørdag)

Spillerutviklings treninger (Lørdag)


Arrangør: Arendal Titans Basketballklubb
Påmeldingsfrist: 05.06.2023 16:00

Tid


Sted 
Velkommen til Arendal Titans lørdag (14:00 - 16:00) Spillerutviklings på Stuenes skole i gymsalen  (Flerbrukshall)Jesse Lee Krombel  kommer til å stå for treningene.


På disse treningene går vi videre inn på hva hver enkelt spiller trenger å jobbe å med for å 

forbedre seg innenfor alle områder på basketballbanen.


Vi ønsker hovedsakelig at disse treningene skal være for å hjelpe utviklingen til hver enkelt spiller og ikke en påtvunget trening. Derfor ønsker vi at de som ønsker å være med skriver seg opp på liste for Lørdag og/ eller søndag, og for å ha nok tid til hver enkelt spiller setter vi ett maks antall spillere til 10 stk til å begynne med i aldersgruppen 14 -17 år.


(registrering kreves)


Spillerutviklingsprogrammet (SPU) har fokus på grunnleggende basketballferdigheter og inviterer til skillstrening med åpne samlinger for gutter og jenter. Klubbtrenerne oppfordres til å ta en tur innom en samling eller to i løpet av sesongen for å se hvilke øvelser og ferdigheter vi har fokus på.


Send spørsmål til leder@arendaltitans.no eller (sms) 92 06 92 47


Treningene vil hovedsakelig ha vekt på :

  • koordinasjon
  • Teknikk
  • overblikk av bane i forsvar og angrep
  • skudd

1. Klubbmedlemmer har muligheten til å fortsette med trening med de eldre medlemmene, men trenger tillatelse fra treneren.

2. Alle klubbmedlemmer er pålagte å bruke atletiske klær og innesko. Hatter og hettegensere ikke tillatt under trening. Mobiltelefoner vil være i ryggsekker før etter trening.

3. Alle klubbmedlemmer kan velge følgende trenings dag og sted:

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.