Imponerende Seier for Arendal Titans Sikrer Førsteplass i Sesongen med 9 Seire og 1 Tap

Postet av Arendal Titans den 16. Mar 2024Arendal Titans senior basketball laget feiret en betydningsfull triumf da de beseiret de mektige Lauvåsen Lions og sikret seg førsteplassen i sesongen med en imponerende rekord på 9 seire og 1 tap.

Kampen, som fant sted foran et ellevilt publikum på hjemmebane, var en intens affære fra start til slutt. Med begge lagene kjempende for å sikre seg topplasseringen, var det Arendal Titans som viste frem sin utholdenhet og klasse på banen.

Ledet av deres dyktige trener Jesse Lee Krombel, viste Titans en imponerende laginnsats og en sterk vilje til seier. Med smidighet og presisjon i angrepet og en solid forsvarsinnsats, klarte de å motstå presset fra Lions og til slutt ta hjem seieren.

Arendal Titans senior basketlag feiret en betydelig triumf da de beseiret mektige Lauvåsen Lions og sikret seg førsteplassen for sesongen med en imponerende rekord på 9 seire og 1 tap.

Denne seieren er deres andre rygg mot rygg førsteplass og er et vitnesbyrd om Titans dedikasjon, talent og lagsammenhold. Det er en anerkjennelse av deres harde arbeid og utholdenhet gjennom sesongen, og det bekrefter deres posisjon som et av de ledende basketballagene i regionen.

Arendal Titans Basketballklubb rette vår oppriktige hyllest og gratulasjoner til det meget talentfulle og sterke Lauvåsen Lion basketball laget, samt deres dedikerte trener.


Lauvåsen Lions har vist seg som en kraft å regne med på basketballbanen, og deres imponerende talent og styrke har fanget oppmerksomheten til både motstandere og tilhengere. Ledet av deres dyktige trener, har laget kontinuerlig demonstrert en enestående evne til å spille som et samlet og sammenkoblet enhet.


Vi gratulerer Arendal Titans for deres fantastiske prestasjon og ønsker dem lykke til i fremtidige kamper og mesterskap!


Go Titans!Arendal Titans 2023/24 Sesongen Oppstart

Postet av Arendal Titans den 1. Aug 2023


Arendal Titans 2023/24 Sesongen Oppstart

Titans er begeistret over å kunngjøre at Arendal Titans Basketballklubb starter den nye sesongen med vår første klubbtrening 22. august. Vi kan allerede fornemme iveren og entusiasmen i luften mens vi forbereder oss på å snøre på oss joggeskoene og treffe banen igjen.


Sommerferien har vært en velfortjent mulighet for hver enkelt av dere til å slappe av, tilbringe tid med sine kjære og lade batteriene. Nå er det på tide å fokusere energien tilbake på banen, skjerpe ferdighetene våre og streve etter storhet som et lag.


I pausen har klubbledelsen jobbet hardt for at denne sesongen skal overgå forventningene når det gjelder trener, fasiliteter og vekstmuligheter. Vi har satt sammen en spennende kalender med begivenheter, inkludert vennskapskamper, treningsleirer og samfunnsengasjement-initiativer som vil hjelpe oss å bygge en sterk følelse av kameratskap både på og utenfor banen.


Enten du er tilbakevendende medlem eller blir med oss for første gang, ønsker Arendal Titans personlig å ønske hver og en av dere hjertelig velkommen. Vår suksess som klubb ligger i samholdet og dedikasjonen til våre spillere, trenere og supportere. Sammen vil vi fortsette å bygge på vårt sterke grunnlag, flytte grensene våre og markere oss i basketballmiljøet.


Merk av i kalenderen for vår første klubbtrening 22. august kl 18:00 på Sparebanken Sør Amfi Arena. Sørg for å være forberedt, og la oss ta bakken mens vi legger ut på denne spennende reisen sammen.


For å sparke i gang den kommende sesongen, starter treningsøktene våre tirsdag 22. august på Sparebanken Sør Amfi Arena.


Her er detaljene for treningsøkten 2023/24:


Tirsdag og Torsdag

Sparebanken Sør Amfi Arena

18:00-19:00 (Halvbane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2010, 2011, 2012 & 2013


18:00-19:00 (Halvbane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2009


19:00-20:00 (Full bane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2008, 2007, 2006 & 2005


20:00-21:30 (Full bane) Arendal Titans Senior klubbmedlemmer


Fredag

Stueneshallen

20:00-21:00 (Full bane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2010, 2011, 2012 & 2013


20:00-21:00 (Halvbane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2009


20:00-21:00 (Full bane) Arendal Titans klubbmedlemmer Født: 2008, 2007, 2006 & 2005


20:00-21:00 (Full bane) Arendal Titans Senior klubbmedlemmer


Lørdag

Stuenesskole

14.00-16.00

Arendal Titans lagtrening


Søndag

Stuenesskole

14.00-16.00

Arendal Titans lagtrening


I løpet av denne treningen vil trenerteamet vårt introdusere treningsprogrammet, diskutere mål for sesongen og skissere treningsplaner. Det er viktig for alle å møte og delta aktivt for å sikre samhold og vekst som lag.


Vi oppfordrer sterkt til å komme noen minutter for tidlig for å gi tid til oppvarming og for å få mest mulig ut av treningstimene våre. La oss huske at fortreffelighet oppnås gjennom hardt arbeid, utholdenhet og samhold.


Arendal Titans 2023/2024 NBBF Sør Series


I år har Arendal Titans sendt inn to lag til offisiell konkurranse i NBBF Region Sør-serien, og vi kunne ikke vært mer begeistret for muligheten.


Som en av de ledende basketballklubbene i regionen har det alltid vært vårt mål å fremme en sterk basketballkultur og gi spillerne våre muligheter til å vise frem sine ferdigheter og konkurrere på høyeste nivå. Med beslutningen om å melde på to lag i den prestisjetunge NBBF Region Sør-serien, bekrefter vi vår forpliktelse til fortreffelighet og vekst.


Vi tror at deltakelse i denne anerkjente konkurransen ikke bare vil heve utøvernes ferdigheter og erfaring, men også styrke klubbens rykte i basketballmiljøet. Det presenterer også en utrolig mulighet for oss å pleie talenter, utvide fanbasen vår og bygge sterkere relasjoner med andre basketballklubber og organisasjoner.


Vår klubbs ledelse og trenerstab har jobbet utrettelig for å sette sammen konkurransedyktige lag for både herre- og damedivisjonene. Den strenge utvelgelsesprosessen har resultert i godt avrundede lister, bestående av både erfarne veteraner og lovende unge spillere. Vi er sikre på at disse talentfulle personene med stolthet vil representere Arendal Titans og opprettholde våre verdier både på og utenfor banen.


NBBF Region Sør-serien starter etter planen i september, med kamper gjennom hele sesongen. Vi vil gjerne ha din støtte under disse spennende kampene, ettersom utøverne våre kjemper mot noen av de mest talentfulle lagene i regionen. Din tilstedeværelse på arenaene vil utvilsomt øke moralen til spillerne våre og bidra til den elektriske atmosfæren som definerer basketball.  Vi oppfordrer deg til å følge oss på våre sosiale medieplattformer for siste nytt og høydepunkter. Og for mer informasjon om å bli medlem sjekk ut www.arendaltitans.no


Takk for din urokkelige støtte til Arendal Titans Basketballklubb. Vi er utrolig stolte av teamene våre og fremskrittene vi gjør i både talentutvikling og samfunnsengasjement. La oss sammen vise vår samhold og stolthet når vi legger ut på denne spennende reisen i NBBF Region Sør-serien.


Med vennlig hilsen

Arendal Titans Basketballklubb
TITANS TRENERE SØKES!

Postet av Arendal Titans den 1. Aug 2021

TITANS TRENERE SØKES!

Arendal Titans Basket søker klubbforeldre og spillere (15 år eller eldre) som trenere til barn/ungdom. Ta kontakt hvis du vil være en del av et trenerkollegium i en klubb preget av spilleglede og entusiasme!

Vi ønsker å få nye trenere så raskt som mulig inn i klubbens virksomhet, for å sikre en god oppstart til høsten.

Send mail til: leder@arendaltitans.no 2020/21 sesongavslutning og bedre 2021/22 basketball sesong

Postet av Arendal Titans den 27. Jun 2021


Til alle medlemmer av Arendal Titans basketballklubb,

takk for tilliten og støtten når vi navigerer gjennom denne vanskelige 2020/21-sesongen. Takk til talentfulle menneskene som trener og melder seg frivillig til å sitte som medlemmer av styret, opprettholder og følger Titans lokale og nasjonale infeksjons kontrolltiltak mens de samtidig opprettholder spillerutvikling og basketballaktiviteter.


Arendal Titans basketballklubb er nå stengt for sommerferien, men vil fortsatt være aktiv for å gjøre basketball tilgjengelig for alle å spille i sommermånedene. Du kan følge Arendal Titans og basketballrelaterte aktiviteter, klikk "Like" via Titans Facebook-side


Arendal Titans begynner 2021/22 basketballsesongen 24. august og for mer informasjon du kan finner oppdaterte treningstider, steder og bli med Arendal Titans basketballfamilie som medlem via www.arendaltitans.no.


Ha en fin sommer alle sammen og vi sees i august!

Go Titans!!

Arendal Titans Klubbleder/Styreleder

Jesse Lee Krombel
Arendal Titans basketballklubb oppdater (16.01.2021)

Postet av Arendal Titans den 16. Jan 2021

Til Arendal Titans Basketballklub-medlemmer.


18. januar nærmer seg og vi venter på ny informasjon (kanskje på mandagom når klubben kan gjenoppta basketballtreningen. Arendal Titans-styret planlegger å fortsette med den vanlige basketballtreningsplanen og gjenoppta trening og kamper fra og med tirsdag 19. januar kl.18 i Sparebanken Sør Amfi Arena.


Når ny offisiell informasjon blir gitt ut, vil styret videresende den informasjonen til alle klubbens medlemmer via e-post og sosiale medier.Her er hva styret har planlagt ...


-------------------------------------------------------------------------------


Søndag 31. januar og lørdag 13. mars arrangerer Arendal Titans basketballklubb en regional turnering. Det er en anledning til å møte andre regionale klubber som også sender lagene sine til kamp.Dette blir en liten turnering som bare består av U12 - U14-lag. Titans har sendt inn (2) U12-lag med maksimalt (8) spillere per lag og (1) U14-lag med maksimalt (8) spillere.


For å registrere deg for å spille på 31. januar Titans U12-laget, klikk her


For å registrere deg for å spille på 31. januarTitans U12 blue team, klikk her


For å registrere deg for å spille på 31. januarTitans U14laget, klikk herArendal Titans vil trenge frivillige foreldrene som kan stille opp til følgende oppgaver:Sekretær

Sekretæren er ansvarlig for å holde oversikt over hvem som mottar ballen ved starten i hvert kvartal. Sekretæren skal også vise hvilket lag som skal tildeles ballen for innkast i henhold til regelen om alternerende ballbesittelse ved å indikere dette med en pil som peker mot kurven til motstanderlaget.Kamplederne

To av kamplederne skal lede kampen i samsvar med reglene. Begge er ansvarlige for å dømme feil og brudd, godkjenne eller kansellere spillmål og administrere straffer i samsvar med reglene. Kamplederen må alltid vise skjønn når det gjelder lovbrudd som ikke har betydning og som ikke har direkte innvirkning på spillet. Kamplederen kan imidlertid gi en foulhvis den har et pedagogisk og ikke-straffende formål. Kamplederne må være veiledere som sørger for å instruere spillerne i den grunnleggende ideen til sporten, og sørge for at kampen kan gjennomføres på den beste måten.


For mer informasjon om kampleder

Arendal Titans Kamplederkur.pdf


Støtt turneringen ved å velge en oppgave og gi oss beskjed via e-post tilleder@arendaltitans.no


(Klubbleder Jesse Lee Krombel vil alltid være tilgjengelig under turneringen for å hjelpe til)


-----------------------------------------------------------------------------------


Ytterligere planlagte turneringer

  • 6 - 7 februar (Grimstad)
  • 20 - 21 mars (Kristiansand)
  • 17 - 18 April (Kristiansand)

------------------------------------------------------------------------------


Spesiell Spillerutviklings treninger


 Arendal Titans tilbyr spillerutviklingstrening på Stuenes skole i gymsalen hver lørdag og søndag (14.00-16.00). Arendal Titans-trener Damon Andersen står for treningen.


På disse treningsøktene går vi nærmere inn på hva hver enkelt spiller trenger å jobbe med for å forbedre seg på alle områder av basketballbanen. Vi ønsker hovedsakelig at disse treninger skal hjelpe utviklingen av hver spiller, og ikke en tvangstrening.


Derfor vil vi at de som vil være med skal melde seg på listen for lørdag og / eller søndag. Og for å ha nok tid for hver spiller setter vi et maksimalt antall spillere til 8 til å begynne med, i aldersgruppen 13-16 år.


Påmelding vil være åpen for alle klubbmedlemmer i begynnelsen av hver mandag den uken.


Medlemmer vil kunne registrere seg på Arendal Titans-nettstedet


For å registrere deg for Spillerutviklings treninger på lørdager, klikk her


For å registrere deg for Spillerutviklings treninger på søndager, klikk her


------------------------------------------------------------------------------

Foreldre trenerutviklingskurs


Arendal Titans rekrutterer nå foreldre til å hjelpe som basketballtrenere. Hvis du ønsker å utvikle deg som basketballtrener, kan du kontakte leder@arendaltitans.no for å delta på Arendal Titans trenerutviklingskurs


Arendal Titans (U12-U13) basketball trener retning for klubbens foreldre og medlemmer.pdf


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Arendal Titansstyret er glad for å kunne tilby disse aktiviteter til medlemmene. Vi gleder oss til å se klubbens medlemmer snart igjen. Vi krysser fingrene, og holder deg oppdatert.


- Arendal Titans styret