Easybasket turneringer for barn

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 7. Sep 2023

Arendal Titans er glade for å dele noen spennende nyheter som garantert vil vekke glede for basketballentusiaster! Arendal Titans Basketball Club er begeistret for å kunngjøre tre kommende Easybasket-turneringer eksklusivt designet for barn.


Som en organisasjon som er forpliktet til å fremme kjærligheten og veksten til basketball blant unge idrettsutøvere, er vi overbevist om at disse turneringene vil gi barn en eksepsjonell mulighet til å vise frem sine ferdigheter, lære og ha det bra på banen.


Her er detaljene:


1. Easybasket-turnering

    Sted: Sparebanken Sør Amfi Arena, Arendal.

    Dato: søndag 12. november 2023

    Aldersgruppe: 7-13 år


2. Easybasket-turnering

    Sted: Sparebanken Sør Amfi Arena, Arendal.

    Dato: søndag 14. januar 2024

    Aldersgruppe: 7-13 år

   


3. Easybasket-turnering

    Sted: Sparebanken Sør Amfi Arena, Arendal.

    Dato: søndag 03. mar 2024

    Aldersgruppe: 7-13 år


Hver turnering finner sted på Arendal Titans Basketballklubbs anlegg, som ligger i Arendal Idrettspark, Østensbuveien 80, 4848 Arendal, og starter klokken 10:30. Våre erfarne trenere, dommere og frivillige vil sørge for en trygg og hyggelig opplevelse for alle deltakere.


Vi forstår at det å utvikle en kjærlighet til spillet starter i ung alder, og disse Easybasket-turneringene tilbyr den ideelle plattformen for barn å delta i vennlig konkurranse, forbedre ferdighetene sine og bygge varige vennskap. Det vil bli lagt vekt på sportsånd, teamarbeid og gleden ved å spille basketball, for å sikre at hvert barn får en positiv opplevelse.


For å registrere barnet ditt til noen av turneringene, kontakt din lokale basketballklubb eller trener.


Vær oppmerksom på at det vil påløpe en registreringsavgift for hver turnering, som dekker kostnadene for fasiliteter, dommere, utstyr. I tillegg ber vi om at foreldre eller tildelte foresatte er tilstede under hele turneringen for å gi støtte og oppmuntring til barna sine.


Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med vår turneringskoordinator, Jesse Lee Krombel, på leder@arendaltitans.no. Alternativt kan du også besøke klubbens hjemmeside på www.arendaltitans.no, hvor du finner ytterligere detaljer om Arendal Titans Basketballklubb og de kommende turneringene.


Vi er utrolig entusiastiske over å være vertskap for disse Easybasket-turneringene og kan ikke vente med å se lidenskapen, energien og talentet de små vil bringe til banen. La oss gjøre disse begivenhetene minneverdige for våre håpefulle basketballstjerner!

Jesse Lee Krombel

Klubbleder / Trener

Arendal Titans Basketballklubb