Norge Basketballforbund Regionale Talentsamlinger 2023-24

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 1. Okt 2023Hvert år har unge idrettsutøvere som mål å bevise sine evner og få en plass på sitt respektive norske landslag i basketball.


I tilfellet Oskar Dalsmo B., et talentfullt medlem av Arendal Titans U15 basketlag, fikk muligheten til å delta på NBBF region sør talentsamling lørdag 30.09 & søndag 01.10 i Håneshallen, Kristiansand. Som fungerer som en plattform for håpefulle spillere for å vise frem potensialet sitt til ungdomslandslagets prøvespill.


Oskar er et dedikert og lidenskapelig medlem av Arendal Titans U15 basketlag. Han har spilt basketball i årevis og har vist et enormt potensial i ferdighetene sine. Oskars dedikasjon til sporten har gjort ham til en av de viktigste bidragsyterne til lagets suksess. Med sterk arbeidsmoral og et ønske om å bli bedre, fanget Oskar oppmerksomheten til NBBF region sørs talentsamlingsutvelgere, som mente han hadde potensiale til å være en del av ungdomslandslagets prøver.


Talentsamling NBBF region sør er et arrangement i regi av Norges Basketballforbund for å identifisere unge talenter fra region sør. Denne samlingen fungerer som et springbrett for spillere til å vise sine ferdigheter og evner foran velgerne, som tar informerte avgjørelser om hvem som skal inviteres til prøvene på ungdomslandslaget. Oskar B. var en av de heldige deltakerne i denne talentsamlingen, som ga ham muligheten til å vise fram evnene sine på en større scene.Under talentsamlingen viste Oskar eksepsjonelle basketballferdigheter og viste enestående atletikk gjennom prøvene. Hans evne til å manøvrere banen, drible uanstrengt og lage presise pasninger fanget oppmerksomheten til velgerne. Oskars skuddpresisjon og hans defensive tilstedeværelse var prisverdig, og etablerte ham som en godt avrundet spiller. Dessuten viste hans lederegenskaper og evne til å kommunisere effektivt med lagkameratene hans potensial ikke bare som individuell spiller, men også som lagspiller.Ettersom han fortsetter å utvikle sine ferdigheter og få erfaring, er det tydelig at Oskar har en lys fremtid i norsk basketball.
Easybasket turneringer for barn

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 7. Sep 2023

Arendal Titans er glade for å dele noen spennende nyheter som garantert vil vekke glede for basketballentusiaster! Arendal Titans Basketball Club er begeistret for å kunngjøre tre kommende Easybasket-turneringer eksklusivt designet for barn.


Som en organisasjon som er forpliktet til å fremme kjærligheten og veksten til basketball blant unge idrettsutøvere, er vi overbevist om at disse turneringene vil gi barn en eksepsjonell mulighet til å vise frem sine ferdigheter, lære og ha det bra på banen.


Her er detaljene:


1. Easybasket-turnering

    Sted: Sparebanken Sør Amfi Arena, Arendal.

    Dato: søndag 12. november 2023

    Aldersgruppe: 7-13 år


2. Easybasket-turnering

    Sted: Sparebanken Sør Amfi Arena, Arendal.

    Dato: søndag 14. januar 2024

    Aldersgruppe: 7-13 år

   


3. Easybasket-turnering

    Sted: Sparebanken Sør Amfi Arena, Arendal.

    Dato: søndag 03. mar 2024

    Aldersgruppe: 7-13 år


Hver turnering finner sted på Arendal Titans Basketballklubbs anlegg, som ligger i Arendal Idrettspark, Østensbuveien 80, 4848 Arendal, og starter klokken 10:30. Våre erfarne trenere, dommere og frivillige vil sørge for en trygg og hyggelig opplevelse for alle deltakere.


Vi forstår at det å utvikle en kjærlighet til spillet starter i ung alder, og disse Easybasket-turneringene tilbyr den ideelle plattformen for barn å delta i vennlig konkurranse, forbedre ferdighetene sine og bygge varige vennskap. Det vil bli lagt vekt på sportsånd, teamarbeid og gleden ved å spille basketball, for å sikre at hvert barn får en positiv opplevelse.


For å registrere barnet ditt til noen av turneringene, kontakt din lokale basketballklubb eller trener.


Vær oppmerksom på at det vil påløpe en registreringsavgift for hver turnering, som dekker kostnadene for fasiliteter, dommere, utstyr. I tillegg ber vi om at foreldre eller tildelte foresatte er tilstede under hele turneringen for å gi støtte og oppmuntring til barna sine.


Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med vår turneringskoordinator, Jesse Lee Krombel, på leder@arendaltitans.no. Alternativt kan du også besøke klubbens hjemmeside på www.arendaltitans.no, hvor du finner ytterligere detaljer om Arendal Titans Basketballklubb og de kommende turneringene.


Vi er utrolig entusiastiske over å være vertskap for disse Easybasket-turneringene og kan ikke vente med å se lidenskapen, energien og talentet de små vil bringe til banen. La oss gjøre disse begivenhetene minneverdige for våre håpefulle basketballstjerner!

Jesse Lee Krombel

Klubbleder / Trener

Arendal Titans Basketballklubb
2022/23 NBBF Region Sør Senior Herrer Mestere og en perfekt basketball sesong av 9-0

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 10. Mai 2023


2022/23 NBBF Region Sør Senior Men's Champions, som oppnådde en perfekt sesong med en rekordstor rekord på 9-0, vil for alltid bli husket for deres utrolige basketballprestasjon.

Arendal Titans 1M lag og trener Jesse Lee Krombel viste enestående teamarbeid, ferdigheter og utholdenhet i hver kamp de spilte. De spilte med en lidenskap og besluttsomhet som gjorde motstanderne ærefrykt.

Laget hadde et jernkledd forsvar som gjorde det nesten umulig for motstanderne å score. De holdt motstanderne til et gjennomsnitt på bare 50 poeng per kamp. Deres ugjennomtrengelige forsvar var hjørnesteinen i deres suksess og tillot dem å dominere hver kamp de spilte.

Angrepet deres var like imponerende. De hadde et snitt på 75 poeng per kamp, og scoret både innenfor og utenfor lakken. Pointguarden deres var playmakeren, som distribuerte ballen effektivt til lagkameratene og orkestrerte spill som ofte endte med en dundrende dunk.

Fansen ble forlatt i ærefrykt over lagets utrolige ferdigheter og arbeidsmoral. Deres teamarbeid og dedikasjon til å vinne var virkelig bemerkelsesverdig. Lagets trener var en inspirasjon for spillerne, og motiverte dem til å gi alt i hver kamp og trening. Trenerens taktikk og strategiske tilnærming til spillet var medvirkende til lagets suksess.

Lagets perfekte sesong kan virke som en enkel prestasjon, men den krevde timer med hardt arbeid, dedikasjon og en aldri si-dø-holdning. Hvert spill ga en ny utfordring, og laget tok seg opp til hver og en, og oppnådde til slutt en enestående og fryktinngytende 9-0-rekord.

Deres perfekte sesong førte til at de ble 2022/23 NBBF Region Sør Senior Men's Champions. De dominerte hver kamp de spilte og levnet ingen rom for tvil om at de var det beste laget i ligaen.

Avslutningsvis har 2022/23 NBBF Region Sør Senior Men's Champions skrevet historie med sin perfekte basketballsesong. Deres bemerkelsesverdige teamarbeid, dyktighet og engasjement var nøklene til deres enorme suksess. Dette laget vil alltid bli husket for deres utrolige prestasjon, og for å inspirere fremtidige generasjoner av basketballspillere til å sikte på fortreffelighet og strekke seg etter storhet.