2022/23 NBBF Region Sør Senior Herrer Mestere og en perfekt basketball sesong av 9-0

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 10. Mai 2023


2022/23 NBBF Region Sør Senior Men's Champions, som oppnådde en perfekt sesong med en rekordstor rekord på 9-0, vil for alltid bli husket for deres utrolige basketballprestasjon.

Arendal Titans 1M lag og trener Jesse Lee Krombel viste enestående teamarbeid, ferdigheter og utholdenhet i hver kamp de spilte. De spilte med en lidenskap og besluttsomhet som gjorde motstanderne ærefrykt.

Laget hadde et jernkledd forsvar som gjorde det nesten umulig for motstanderne å score. De holdt motstanderne til et gjennomsnitt på bare 50 poeng per kamp. Deres ugjennomtrengelige forsvar var hjørnesteinen i deres suksess og tillot dem å dominere hver kamp de spilte.

Angrepet deres var like imponerende. De hadde et snitt på 75 poeng per kamp, og scoret både innenfor og utenfor lakken. Pointguarden deres var playmakeren, som distribuerte ballen effektivt til lagkameratene og orkestrerte spill som ofte endte med en dundrende dunk.

Fansen ble forlatt i ærefrykt over lagets utrolige ferdigheter og arbeidsmoral. Deres teamarbeid og dedikasjon til å vinne var virkelig bemerkelsesverdig. Lagets trener var en inspirasjon for spillerne, og motiverte dem til å gi alt i hver kamp og trening. Trenerens taktikk og strategiske tilnærming til spillet var medvirkende til lagets suksess.

Lagets perfekte sesong kan virke som en enkel prestasjon, men den krevde timer med hardt arbeid, dedikasjon og en aldri si-dø-holdning. Hvert spill ga en ny utfordring, og laget tok seg opp til hver og en, og oppnådde til slutt en enestående og fryktinngytende 9-0-rekord.

Deres perfekte sesong førte til at de ble 2022/23 NBBF Region Sør Senior Men's Champions. De dominerte hver kamp de spilte og levnet ingen rom for tvil om at de var det beste laget i ligaen.

Avslutningsvis har 2022/23 NBBF Region Sør Senior Men's Champions skrevet historie med sin perfekte basketballsesong. Deres bemerkelsesverdige teamarbeid, dyktighet og engasjement var nøklene til deres enorme suksess. Dette laget vil alltid bli husket for deres utrolige prestasjon, og for å inspirere fremtidige generasjoner av basketballspillere til å sikte på fortreffelighet og strekke seg etter storhet.Arendal Titans basket trening 2022

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 23. Des 2021Styret i Arendal Titans ønsker dere alle et riktig godt nyttår! 

Det har så langt ikke kommet noe nytt vedørende restriksjoner og anbefalinger, etter at vi som klubb valgte å avlyse alle treninger frem til og med nyttår. Restriksjonene som da ble presentert skulle vare i 4 uker, altså frem til 10 januar 2022. 

Vi fortsetter å følge de restriksjonene og anbefalingene som da ble gitt, og avventer åpningen av organisert trening inntil uke to (10.01.22 - 16.01.22).

Når vi gjenopptar basketballtreningen, her er noen treningsprotokoller for basketball å følge. 

Arendal Titans klubb treningsprotokoll (Per 03.01.2022) 
  • Alle medlemmer opp til 20 år kan gjenoppta treningen
  • Trening med inntil 20 personer er tillatt i hver aldersgruppe
  • Ingen restriksjoner på avstand i spillsammenheng
  • Trenere og spillere blir hjemme hvis de er syke
  • Det anbefales å bruke munnbind når du kommer til treningsstedet.
(Det anbefales hvis eldre gruppe kommer tidlig for å holde avstand til andre grupper på banen)
Arendal Titans er glad for å gjenoppta treningen og se alle på basketballbanene! 
Go Titans!


Arendal Titans første Easy Basket turnering.

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 28. Nov 2021Det var hyggelig å se alle foreldrene og alle spillerne fra Mandal til Kragerø komme sammen for å skape spesielle øyeblikk. På lørdag hadde vi en flott turnering i Holvigahallen i regi av Grimstad Express eagles. Mange deltakere fra ulike deler av Sørlandet med stort engasjement. En aktivitetsfylt dag med mye lagånd.

Trenerne og foreldretrenerne gjorde en god jobb med å utvikle og opprettholde en morsom atmosfære. Det var hyggelig å se spillere spille for hverandre som et lag og hjelpe lagkameratene til å få en sjanse til å score i en kamp.Her er noen observasjoner fra foreldre på noen av de spesielle øyeblikkene fra lørdagens turnering.


"Arendal Titans U11 hvit vs Pirates U10 hvit. Gutter er superglade og glade for kampen. Ser virkelig frem til å spille. Flott laginnsats og ånd."


"Arendal Titans U12 vs lauåsen idrettsforening Igjen flott laginnsats. God plassering på banen. Guttene på benken gjorde en god jobb med å støtte hverandre. Team Titans hadde en flott tid med å spille basketball i dag!"


Takk til Grimstad Express eagle basketballklubb for en fantastisk basketballturnering, det krever mye planlegging og frivillige. 

Takk til foreldrene for at de tok seg tid til å reise til Grimstad på en snørik lørdagsmorgen.


Sist men ikke minst takk til foreldrene som sendte inn bilder og tekst som gjorde dette innlegget mulig.

Arendal Titans skal nå planlegge for neste turnering lørdag 11. desember i Kragerø. Dette blir gøy!


GO TITANS!
Tis´The Season For Giving!

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 5. Des 2020

Tis´The Season For Giving.

Arendal Titans Basketballklubb har i dag fått tildelt kr 15,000,- fra Sparebankstiftelsen. Pengene er øremerket aktivitetsutstyr i forbindelse med vår ungdomssatsning. Arendal Titans styret bestemte seg for å bruke fondet til å kjøpe basketballsko og en basketball til syv klubbmedlemmer. Klubbleder Jesse Lee Krombel, styremedlem Kevin Lomboto & styremedlem Sebastian Haug var komiteen som valgte de syv medlemmene, basert på observasjon av skoene som klubbmedlemmene hadde på seg under trening. Noen trente i sko som var utslitte eller to størrelser for små.

 

Sørlandssenteret Foot Locker & XXL Butikk

Med godkjenning fra Titans styret, valgte komiteen ut de syv medlemmene og sendte ut invitasjoner til å møte komiteen på Sørlandssenteret. På Foot Locker fikk hvert medlem finne seg et par basketballsko som vil være komfortable og trygge å spille basketball i. På XXL valgte de hver sin basketball med det formål å spille og være aktiv.


Sparebankstiftelsen SR-Bank

 

Sparebankstiftelsen SR-Bank ble opprettet 1. januar 2012 i forbindelse med omdanningen av SpareBank 1 SR-Bank til allmennaksjeselskap. Bankens egenkapital bestod av sparebankens eget fond (grunnfondet) og egenkapitalbeviskapital.  Egenkapitalbeviseierne fikk byttet sine egenkapitalbevis i aksjer ved omdanningen. Grunnfondet ble også omdannet til aksjekapital som nå eies av Sparebankstiftelsen SR-Bank. Eierandelen i banken er 28,3 %.

Stiftelsens formål er å forvalte aksjer den ble tilført ved opprettelsen og å utøve og opprettholde et betydelig, langsiktig og stabilt eierskap i SpareBank 1 SR-Bank ASA.

Stiftelsen kan disponere overskudd og utdele gaver til allmennyttige formål . Stiftelsen skal i sin utdeling av gaver fortinnsvis ta hensyn til de distrikter som har bygget opp grunnfondskapitalen til tidligere SpareBank 1 SR-Bank. Gaver som gis av Sparebankstiftelsen SR-Bank vil komme fra utbytte som Stiftelsen får på sine aksjer i SpareBank 1 SR-Bank ASA.

Stiftelsen skal ved sin virksomhet videreføre sparebanktradisjoner ved deltakelse i kapitalutvidelser i SpareBank 1 SR-Bank ASA og ved utdeling av allmennyttige gaver. Eierskapet skal minst utgjøre 25% av utstedte aksjer i SpareBank 1 SR-Bank.


Gaver høsten 2020

Sparebankstiftelsen SR-Bank har nå tildelt gavene i forbindelse med utlysningen høsten 2020. Det er tildelt til sammen 65 millioner kroner til 270 lag og foreninger. Midlene går til prosjekter for barn og unge primært innen friluftsliv, samfunnssikkerhet, oppvekstmiljø og FOR ALLE! I denne runden har Stiftelsen tildelt sin største gave. Universitet i Stavanger er tildelt kr 40 millioner til medisinstudium. Les mer under.

Stiftelsen har i vår vektlagt følgende i tildelingen av midler:

Friluftsliv, samfunnssikkerhet, oppvekstmiljø og FOR ALLE! var prioriterte områder.

Stiftelsens gavepolitikk herunder om prosjektet utløser dugnad og midler fra andre, og om prosjektet kommer mange til gode og har varig verdi.

Stiftelsen har i sin utdeling tatt hensyn til de distrikter som har bygget opp grunnkapitalen til tidligere SpareBank 1 SR-Bank som nå er overtatt av Stiftelsen.

Spesiell takk til Sparebankstiftelsen, Titans styremedlemmer, den fantastiske kunde servicen på Foot Locker og XXL sportsbutikk, som var med på å skape et magisk øyeblikk for ungdommene i Arendal Titans Basketballklubb.

 

Go Titans!