Gjør det enklere og tryggere å støtte Arendal Titans Basketballklubb og Titansfondet.

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 30. Apr 2024



Arendal Titans introduserer Støtte AS

Gjør det enklere og tryggere å støtte Arendal Titans Basketballklubb og Titansfondet.


Støtte AS er en innovativ app som har som mål å revolusjonere måten vi støtter Arendal Titans basketklubb og Titansfondet på. Med samarbeidet mellom pålitelige partnere Vipps og Norges Idrettsforbund, gir Støtte AS en sømløs og sikker plattform for fans og supportere til å bidra til vekst og suksess for basketballklubben.


Ved å utnytte kraften til Vipps, Norges ledende mobilbetalingsløsning, gjør Støtte AS brukere i stand til å gi raske og praktiske donasjoner til Arendal Titans. Enten det er et engangsbidrag eller en gjentakende donasjon, sørger appen for at prosessen er problemfri, og sikrer at klubben får den sårt tiltrengte støtten den fortjener.


Videre prioriterer Støtte AS sikkerhet og sikkerhet for sine brukere gjennom samarbeidet med Norges Idrettsforbund. Ved å integrere Norge Idrettsforbunds robuste identifikasjons- og verifikasjonssystemer sikrer appen at alle transaksjoner og interaksjoner gjennomføres i et sikkert miljø. Dette samarbeidet garanterer at supportere kan stole på Støtte AS med sin personlige og økonomiske informasjon, og gir trygghet samtidig som de bidrar til klubbens initiativ.


Med Støtte AS har det aldri vært enklere eller tryggere å støtte Arendal Titans basketballklubb og Titansfondet. Ved å samarbeide med pålitelige partnere som Vipps og Norges Idrettsforbund, gir appen en sømløs og sikker plattform der fansen kan bidra og engasjere seg i klubben.


Last ned appen Støtte i dag og bli en integrert del av Arendal Titans-fellesskapet, og bidra til å drive teamet mot nye suksesshøyder.


Last ned IOS    Last ned for Android


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.