Arendal Titans første Easy Basket turnering.

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 28. Nov 2021Det var hyggelig å se alle foreldrene og alle spillerne fra Mandal til Kragerø komme sammen for å skape spesielle øyeblikk. På lørdag hadde vi en flott turnering i Holvigahallen i regi av Grimstad Express eagles. Mange deltakere fra ulike deler av Sørlandet med stort engasjement. En aktivitetsfylt dag med mye lagånd.

Trenerne og foreldretrenerne gjorde en god jobb med å utvikle og opprettholde en morsom atmosfære. Det var hyggelig å se spillere spille for hverandre som et lag og hjelpe lagkameratene til å få en sjanse til å score i en kamp.Her er noen observasjoner fra foreldre på noen av de spesielle øyeblikkene fra lørdagens turnering.


"Arendal Titans U11 hvit vs Pirates U10 hvit. Gutter er superglade og glade for kampen. Ser virkelig frem til å spille. Flott laginnsats og ånd."


"Arendal Titans U12 vs lauåsen idrettsforening Igjen flott laginnsats. God plassering på banen. Guttene på benken gjorde en god jobb med å støtte hverandre. Team Titans hadde en flott tid med å spille basketball i dag!"


Takk til Grimstad Express eagle basketballklubb for en fantastisk basketballturnering, det krever mye planlegging og frivillige. 

Takk til foreldrene for at de tok seg tid til å reise til Grimstad på en snørik lørdagsmorgen.


Sist men ikke minst takk til foreldrene som sendte inn bilder og tekst som gjorde dette innlegget mulig.

Arendal Titans skal nå planlegge for neste turnering lørdag 11. desember i Kragerø. Dette blir gøy!


GO TITANS!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.