Fremragende arbeid med Easybasket-turneringer for barn

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 7. Sep 2023

Arendal Titans Basketballklubb har utmerket seg med sitt engasjement for å skape en trygg og morsom basketballarena for barn i alderen 10-12 år. Gjennom Norges Basketballforbund (NBBF) har klubben organisert Easybasket-turneringer som gir unge spillere en fantastisk opplevelse.


Hva er Easybasket?


Easybasket er et konsept utviklet av NBBF for å introdusere barn til basketball på en positiv måte. Målet er å skape et miljø der alle kan delta, uavhengig av ferdighetsnivå. Her er noen nøkkelpunkter:


1. Trygghet først: Easybasket fokuserer på å gi barna en trygg og inkluderende opplevelse. Det handler ikke bare om å vinne, men også om å ha det gøy og lære.


2. Foreldredeltakelse: Foreldre er en viktig del av Easybasket. De oppfordres til å være positive støttespillere og bidra til et godt miljø.


3. Enkelhet: Reglene er enklere, og det er mindre fokus på tekniske detaljer. Dette gjør det lettere for barna å forstå og nyte spillet.


Arendal Titans' innsats


Arendal Titans har virkelig omfavnet Easybasket-konseptet. Her er noen av de tiltakene de har gjennomført:


1. Turneringer: Klubben arrangerer jevnlig Easybasket-turneringer der barna kan konkurrere på en vennlig og støttende måte. Dette gir dem muligheten til å spille kamper og utvikle ferdighetene sine.


2. Treneropplæring: Arendal Titans sørger for at trenerne er godt forberedt på å jobbe med barn. De lærer hvordan de kan skape et positivt miljø og fokusere på utvikling fremfor resultat.


3. Foreldresamarbeid: Klubben involverer foreldrene aktivt. De oppfordres til å delta på kamper, heie på barna og bidra til et inkluderende miljø.


Resultater og fremtid


Arendal Titans har oppnådd imponerende resultater gjennom Easybasket-programmet. Barna har fått en arena der de kan utfolde seg, bygge vennskap og lære verdifulle livsferdigheter gjennom sporten.


I fremtiden fortsetter klubben å styrke Easybasket-initiativet. De ønsker å nå enda flere barn og gi dem en positiv start på sin basketballreise.


Så neste gang du ser et smilende barn med en basketball i hånden, husk at Arendal Titans er med på å skape den gleden! 🏀💫

Jesse Lee Krombel

Klubbleder / Trener

Arendal Titans Basketballklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.