Arendal Titans basket trening 2022

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 23. Des 2021Styret i Arendal Titans ønsker dere alle et riktig godt nyttår! 

Det har så langt ikke kommet noe nytt vedørende restriksjoner og anbefalinger, etter at vi som klubb valgte å avlyse alle treninger frem til og med nyttår. Restriksjonene som da ble presentert skulle vare i 4 uker, altså frem til 10 januar 2022. 

Vi fortsetter å følge de restriksjonene og anbefalingene som da ble gitt, og avventer åpningen av organisert trening inntil uke to (10.01.22 - 16.01.22).

Når vi gjenopptar basketballtreningen, her er noen treningsprotokoller for basketball å følge. 

Arendal Titans klubb treningsprotokoll (Per 03.01.2022) 
 • Alle medlemmer opp til 20 år kan gjenoppta treningen
 • Trening med inntil 20 personer er tillatt i hver aldersgruppe
 • Ingen restriksjoner på avstand i spillsammenheng
 • Trenere og spillere blir hjemme hvis de er syke
 • Det anbefales å bruke munnbind når du kommer til treningsstedet.
(Det anbefales hvis eldre gruppe kommer tidlig for å holde avstand til andre grupper på banen)
Arendal Titans er glad for å gjenoppta treningen og se alle på basketballbanene! 
Go Titans!

Arendal Titans første Easy Basket turnering.

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 28. Nov 2021Det var hyggelig å se alle foreldrene og alle spillerne fra Mandal til Kragerø komme sammen for å skape spesielle øyeblikk. På lørdag hadde vi en flott turnering i Holvigahallen i regi av Grimstad Express eagles. Mange deltakere fra ulike deler av Sørlandet med stort engasjement. En aktivitetsfylt dag med mye lagånd.

Trenerne og foreldretrenerne gjorde en god jobb med å utvikle og opprettholde en morsom atmosfære. Det var hyggelig å se spillere spille for hverandre som et lag og hjelpe lagkameratene til å få en sjanse til å score i en kamp.Her er noen observasjoner fra foreldre på noen av de spesielle øyeblikkene fra lørdagens turnering.


"Arendal Titans U11 hvit vs Pirates U10 hvit. Gutter er superglade og glade for kampen. Ser virkelig frem til å spille. Flott laginnsats og ånd."


"Arendal Titans U12 vs lauåsen idrettsforening Igjen flott laginnsats. God plassering på banen. Guttene på benken gjorde en god jobb med å støtte hverandre. Team Titans hadde en flott tid med å spille basketball i dag!"


Takk til Grimstad Express eagle basketballklubb for en fantastisk basketballturnering, det krever mye planlegging og frivillige. 

Takk til foreldrene for at de tok seg tid til å reise til Grimstad på en snørik lørdagsmorgen.


Sist men ikke minst takk til foreldrene som sendte inn bilder og tekst som gjorde dette innlegget mulig.

Arendal Titans skal nå planlegge for neste turnering lørdag 11. desember i Kragerø. Dette blir gøy!


GO TITANS!Utsetter all innendørsaktivitet

Postet av Arendal Titans Basketballklubb den 4. Jan 2021Dessverre så har Regjeringen  i dag søndag 3. januar informert om strammere smittevernstiltak de første ukene i 2021. For idretten sier forskriften:


«Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/ kohorter»


Dette betyr at all trenings- og kampaktivitet må utsettes til etter 18. januar 2021. Regjeringen vil vurdere situasjonen på nytt innen midten av januar.


Vi skjønner at mange forelder og spillere i Arendal Titans basketballklubb synes dette er en tung beskjed å starte det nye året med. Samtidig ber vi alle om å se etter mulighetene som ligger i utendørstrening. Regjeringens anbefalinger gir adgang til å gjennomføre økter ute i friluft, så lenge de involverte kan holde god avstand til hverandre.


Hvor trener vi nå?


På kunstgress- eller gressbane


Her kan man trene:


 • Hurtighetstrening
 • Basistrening
 • Agilitytrening
 • Styrketrening


spillere kan også samles for å gå på ski, ha sistenaktiviteter og lignende på ski, eller finne akeplasser hvor man kan legge inn for eksempel stafetter - noe som vil være glimrende utholdenhetstrening!


Trening på friidretts- eller løpebane


På en friidrettsbane kan man trene i felleskap, men samtidig med avstand.

 • Sprinttrening
 • Spensttrening
 • Intervalltrening
 • Basistrening

Trening i skog og mark

Bevegelse i ulendt terreng er god trening for rygg, hofter, knær og ankler.


Hvis det ikke er tilgang til klubbens baner, eller om det er for mange lag/utøvere der, kan man legge treningen til skog og mark:


 • Fjelltur i grupper på fire og fire med en leder per gruppe
 • Trær kan man øve finter på
 • Fotarbeid: Hvem klarer å berøre flest trær på eksempelvis 20 sekunder? Husk at flere utøvere ikke skal berøre samme tre
 • Bruk terrenget til å trene styrke
 • Rebusløp/orienteringsløp/stolpejaktVi oppforder alle til å følge alle smitteverntiltak, og samtidig holde seg i aktivtet utendørs, enten til fots, eller på ski, skøyter, på akebrett osv. Så krysser vi fingrene for at vi sees i en hall igjen snart.


Arendal Titans Styreleder

Jesse Lee Krombel